Sommarlov

Äntligen var det här, den väntade ledigheten. wey! Igår var sista jobbdagen och nu väntar två veckors ledighet och ytterligare två veckors festande under nolleP! Jag är glad! Snart ska jag sis och Ma köra ner mot Gbg. Tydligen ska vi till Ullared också. Herregud inte trodde jag vi någonsin skulle ta oss dit. Men, det är väl värt att se en gång i livet i alla fall.

Dag 1 på jobbet

Då kan man rista in första strecket, en arbetsdag avklarad. Jag ska lära mig lite nytt nu så det känns kul att utvecklas lite och inte bara mata på i samma mönster i fyra veckor. Jag ska börja skära tryckta ark. Dock var det riktigt svårt att dem, man måste verkligen tänka efter och mäta och ha sig så det inte blir fel. Men det ska jag väl klara innan dessa veckor är slut!

Första arbetsdagen

Hemma igen från ett underbart Tanzania. Känns lite segt att vara hemma. När man är ute på vift sådär behöver man liksom inte tänka så mycket. Här hemma är det jobb som gäller. HL display även denna sommar. Ärligt talat känns det lite jobbigt att gå dit. Var ett år sedan sist och jag vet sjutton inte hur mycket jag kommer ihåg sen dess. Men det visar väl sig. Jag klarade ju av det i fyra månader då borde väl fyra veckor vara en baggis. Jag tror bara jag är så rädd att göra fel. Kommer ihåg förra sommaren då jag skar upp typ 3 ggr så mycket plast som jag skulle. Det var Larsson som kom och frågade vad sjutton jag höll på med för order och det visade sig att jag räknat ganska fel på antalet ark att skära. Var ju i och för sig rätt kul så här efteråt men ett jäkla slöseri på ark. Men man är inte perfekt, bara att jobba på. Får se vad veckan erbjuder.

Den fina väggen som jag och Emma målade i Ulole, tanzania.

RSS 2.0