Är Ipod skit?

Vad är det med min Ipod egentligen? Jag börjar tvivla på det där märket apple snart alltså. Det kanske är som dom säger, Ipod är bara skit.

Av nån konstig anledning går det inte att synkronisera musik längre, nått fel uppstår varje gång. Det enda som går att göra då är att återställa till fabriksinställningar, vilket är apjobbigt eftersom alla musik försvinner. Men sen verkar Ipod inte gillar andra datorer än Ma's. Så fort man sätter den i en annan dator så låser den sig eller går så segt att man ändå ger upp. Och häromdagen raderades helt plötsligt alla musik från Ipod, utan att jag gjore nått. Vad var det om nu då?

Sen är itunes ett apjobbigt program också. Jäkla skit.

Minus för dragon gate

Om ni åkt läng E4an mellan Gävle och Stockholm har ni kanske som jag sett det mystiska kinesiska templet på vänster sida ca 3 mil från Gävle? Ett tempel omringat av en kinesisk mur och med en staty av en kineisk gudinna. Första gången jag såg det trodde jag det var en synvilla och gnuggade mig lite extra i ögonen, but still there. Vad är allt detta?

Efter att ha läst lite om denna uppbyggnad så verkar det vara nått slags mötesplats för affärsmän smatidigt som det är ett kulturcentrum som ska sammanföra länderna. Sverige och Kina. Man kan till exempel; äta kinamat, lära sig, kampsport lära sig mer om kinas kultur, ha konferenser och så vidare.

Mannen bakom projektet är Mr Li från självaste Kina. Han är för övrigt känd för att ha tillverkat myggmedel...

Bild:Dragon Gate Älvkarleby Sweden 001.JPG
Tycker det känns askonstigt. Varför speciellt välja denna plats? helt udda och ensamt bredvid en motorväg?

Jag ska också tillägga att allt material är äkta vara från Kina, äkta natursten. Snacka om onödigt bygge och så jäkla omiljövänligt. Minus för dragon gate. Det enda positiva var att man allt fick sig ett gott skratt när man såg det!


4 dagar kvar!

Idag har jag kört bil stort sett hela dagen. Åkte 10 i morse till sthlm och hämtade Emy och alla hennes grejer, vilket var så jäkla mycket. Volvon har aldrig varit fullare. Tur vi inte tog I go´n som vi tänkt från början. Men nu är jag hemma igen med syrran med mig.

4 dagar kvar nu! Nu är det planeringsdagar hela veckan. Sen ska det ska inhandlas lite praktiska grejer, fikas med släkten, gosas med hunden och träffa vännerna en sista sväng.

Ne, nu är det mormor nästa. Vi tänkte ta oss en middag där, så slipper man ju laga mat:)

Fjärilar i magen

Om 9 dagar befinner jag mig på planet till Thailnad. 
Nu börjar det smyga sig fram lite pirr i magen för första gången. Hur ska det gå? Får jag med mig allt? Räcker pengarna? Gah.

Just nu sitter jag och skissar på vad man kan sy upp. Det är skoj, men svårt. Många teckningar blir jag riktigt nöjd med sen efter att ha kladdat med lite färg så är de totalförstörda. Fy fan. Det går åt mycket papper. Men lyckas man med färgen så blir det riktigt snyggt faktiskt. 
Synd att en idé tar typ 4 papper tills man är lite halvnöjd. Aja, antar att det bara är att "just keep writing,
just keep writing"
som gäller.

Ville få in lite teckningar på bloggen, men jag ä i brist på kamera nu...

Yes I do

Nu är jag redo, det är bara att fria! Vem hinner först?


Hårmodell i haraldsbo.

So happy together!

Idag var jag ner på stan på en fika. Emma och malin har ju tagit sig hem från Oslo och sara pallrat sig hem från skåne så jag och Benita blev mycket glada. Efter att inte sett varandra på, vad blir det, tre veckor, hade vi rätt mycket att prata om. Vi pratade i mun på varandra och avslutade aldrig ett ämne innan vi startade på ett nytt och även fast det kändes som munnen gått i ett i en och en halv timme så hade man så mycket mer att berätta. Men jag gillar sånna där stunder, man ska ses mer sällan så man får fler riktiga pratstunder! Längta, det behöver man ibland.



Fröken Ida

Imorgon börjar jag jobba på dagiset Nyckelpigan vid fyrsiocenter. Ska bli väldigt roligt! Måste säga att jag har ett jäkla flyt med jobb just nu.


I LOVE SALE

Jag och marcus åkte ut på en riktig shoppingtur igår. Det var marcus som skulle handla men va sjutton, när man hittar en klänning från minimarket för 399 kr och en skinnjacka på halva priset då tar man ju chansen!


Tågbuss från katrineholm? What?

Nu drar jag till Linköping igen. Det är ett jäkla åkande på mig alltså. Men är tillbaka innan tisdag.
Rätt skumt, jag såg efteråt att jag ska åka tågbuss från katrineholm till norrköping. Vad jutton var det om nu då. Herregud. Drygt att behöva hoppa på en jäkla buss. Aja, fram kommer jag och billigt var det!

Skål

Om exakt en månad drar vi till Thailand, därför utbringar jag nu ett skål för oss! Nu börjar nämnligen nedräkningen.


gratis är gott

Idag svängde jag in på frisörtekniska för att beställa en billig klipptid, tänkte vara lite snål och spara några hundringar. Tur som jag har letade flera stycken av eleverna efter hårmodeller och raggade på mig direkt jag kom innanför dörren. Jag sa ja på en gång såklart, så roligt när de mixar och trixar lite med ens hår ju. Och allt är gratis, klippning färgning och hela köret. Det kallar jag flyt!

Mästaren på att slappa

Eftersom jag slutade på hl i fredags och inte har något annat jobb så är jag ledig en månad framöver. Idag var första dagen, och redan imorse kände jag mig rastlös. Skissade lite, pysslade i rummet, satt vid datorn. Vid datorn pratade jag med jerk och frågade vad sjutton man gör när man är sådär rastlös. Då gav han mig några utmärkta tips för att bli den bästa slapparen.

♥  Först och främst ska man sova till 1 tidigast (då har halva dagen gått)
♥  Lär dig gilla alla tvserier (inklusive våra bästa år)
♥  Lär dig alla dina favortilåtar på guran

Det är grejer det, jerk är faktiskt mästaren på att slappa. Nu behöver jag aldrig känna mig rastlös mer, min månad är räddad! Tack jerk!


RSS 2.0