Inget bagage

19.40 Vancouver

Vi har landat och vi mar bra. Dock valdigt trotta efter 12 timmars flygning och inte mycket somn senaste dygnet. Flygresean gick bra aven fast vi redan pa Arlanda hade tekniska problem med planet och blev forsenade 1 timme. Resulterade i att vi fick kuta genom hela London Hethrow for att komma pa planet till Vancouver. Pa dessa 20 min fran avstig till pastig hann de saklart inte flytta varat bagage. Sa nu sitter vi i Richmount, Vancouver med farfars kusin och lite andra slaktingar, men med utan bagage. Det skulle komma ikvall men kommer formodligen imorgon bitti. Vi hoppas pa det. Snart ar det supper. Godnight!


dags igen

Helgen rusade förbi, dock med mycket skoj. I fredags var det myskväll med hembakad pizza, lördagen bjöd på cirkusfest, och söndagen blev en pluggdag. Nu är det en veckas hård skolgång igen. Men om man tänker på att jag och familjen om en vecka sitter i Kanada så känns det inte så farligt. Kan knappt tro det, jag ska till Kanada. Helt otroligt faktiskt. Skolan får lösa sig. Det är inte hela världen, även fast det ganska ofta känns så...



Input ('Nu vet jag hur man programmerar')

Aplång dag. Första programmeringsföreläsningen samt labb på det. Jag och Klara ägde programmeringen, klatsch! Ok, inte ägde men fattade i alla fall vad vi gjorde hehe, vilket känns sjukt bra eftersom vi aldrig någonsin programmerat förut. Ne men idag har varit en bra dag fast vi gick till 21.00. Nu sovning, en dag imorgon också!

RSS 2.0