Hallå alla arbetgivare, anställ mig!

Alltså hur bra ska man skriva i sitt CV för att nån ska anställa en? Jag börjar snart tror att jag inte får nått jobb. Helt fucking hopplöst. Jag har verkligen haft humöret på topp länge nu och hoppet har alltid funnits, men nu börjar det sakta försvinna. Ne, jag ska vara hoppfull några veckor till! Jag ska minsann ge det en chans!

Hallå alla arbetgivare, anställ mig! Jag lovar jag kommer göra ett toppenjobb!

idag gjorde jag något drastiskt...

Kort hår! Ni ska se baktill, jag är har kortare hår än vilken kille som helst. Hi!


Annars idag har jag varit hos mormor och städat. Hon är rolig min mormor, går runt och fiser och flamsar som en annan virrhöna. Morfar berättade massa jakt och hundhistorier och visade sina starka magmuskler. Trevligt att umgås med de äldre ibland. Det är bäst man passar på medans de fortfarande är tillgängliga!

inspiration från afrika

Jag vet inte vad det är med mig och afrikanska kvinnor, jag tycker bara dom är så fantastiskt vackra. Dom har någon speciell utrålning, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. 

      
    


To be or not to be an artist?

När jag var liten sa jag alltid att jag ville bli konstnär när jag blev stor. Jag älskade att rita, för det mesta ritade jag hundar eftersom det var mitt favoritdjur. När jag blev lite äldre så var det så mycket annat som lockade så jag la ner det där med rita och måla. Men så på gymnasiet kom det tillbaka när jag läste bild och form. 
Nu ett år senare så är jag på gång igen och har fått upp andan att vara kreativ. Målar och lyssnar på Ma's gamla LP skivor (gamla 50, 60, 70-tals hits). Ni borde testa, finns ingen bätter musik att måla till!

Det är i allafall sjukt mysigt att stå inne och måla i värmen när det är kallt och ruggigt ute. Och vad ska man annars göra när man är arbetslös? Till viss del gillar jag att vara arbetslös, man har jäkla mycket tid till det man tycket är skoj.




 

fucking bakhalt

Har aldrig varit med om nått liknande. Så sjukt bakhalt. Pa var inte hemma och jag skulle valla själv. Jag läste bara på burkarna och tog en -1 till + 2 för snöfall. Det fanns inga andra med nysnö så jag trodde det var bombsäkert alltså, men ack.

Carro och Niklas åkte ifrån mig hela tiden och jag gav nästan helt upp alltså. Vi tog oss runt 8 kilometers spåret  i stångtjärn i alla fall. Det jobbigaste 8 kilometerna i mitt liv. Men det är bara att ta nya tag. Imorgon kommer jag ha träningsvärk i armarna.

För övrigt så slutar det aldrig att snöa. Det har snöat i två dagar konstant, minst 2-3 dm. Har sett två bilar som kört fast idag, blir säkert fler. Men det är mysigt med snö, jag ska inte klaga.

Sliten

Nu är jag hemma från Linköping igen. Min kropp är helt sliten efter gårdagens partajj och 4 nätter i trång 90 säng. Jag har en olidlig värk i rygg nacke och axlar. Det ska bli fantastiskt skönt att sova i min kejsarsäng nu.

Apropå festandet igår så måste jag säga att killarna på rydsvägen 364 är jäkligt sköna. Vi spelade tvspel hela förfesten samtidigt som vi drack vin och åt chokladbollar. Sen bar det iväg till Hg där det bara var massa utbytesstudenter, var tydligen utbytesstudentkväll. Vi dansade loss, speciellt Marcus. Herregud har aldrig sett nått liknande, han svängde med huvudet så lockarna bara flög omkring, hackade med armarna som en robot och vickade på höfterna som rena rama magdansarn. Svetten lackade!

Idag klämde vi en pizza till lunch och sen åkte jag med tåget hem.

Ni har sett den förr men nu visar jag den igen för den är så rolig

Sjukt rolig bild. Emilia slickar mig på kinden så martin blir superäckliad och bara måste kolla bort. Hehe.


Ibland lyckas man fånga ögonblicken.

Linkan

Tidigt imorse åkte jag och marcus med tåget ner till linköping. Vi tog en vända på stan innan vi åkte hem till ryd.
Jag har redan börjat mitt jobbletande här nere. Har sprungit in på kafë, hemköp, tacobar och lite allt möjligt vi sprang förbi. Tyvärr många nej men 3 utlämnade CV i alla fall. Ska fortsätta imorgon!

Ikväll blir det tacos med killarna och sen cheesdodels och film.





Långfärdskridskor på runn

I måndags var vi ute och åkte lite skridskor! Jag hade tänkt mig en redig tur men det blev fika efter sisådär 10 min. :) fikat är ju i och för sig bäst på hela turen. När man får sitta och dricka varm oboy, dippa mackan i glaset och vila de onda fötterna.






God fortsättning

En superlyckad nyårsfest här hemma hos mig. Började med lite mat följ av en tipspromenad med lite lustiga frågor. Den handlade faktiskt bara om Jerk, vilket var lite roligt. Priset blev en burk med kantareller som tilldelades Jenny men 5 av 6 rätt. Gratulerar, du känner Jerk allra bäst!

Sedan åt vi mintkladdkaka med glass och lite annat mumsigt snaks innan det blev fyrverkerier. Jesper C hade en liten genomgång av lådorna ca 20 min innan tolvslaget för att vi skulle vara beredda på vad som komma skall. Han berättade om säkerhetsrådgivningarna och krutets ursprung. Mycket intressant. Inte närmare än 30 meter mitt folk och det ska hållas i 10 min minst.

Sen var det gott nytt år, skål skål och tut tut!

Sen började festen på riktigt. Jesper hittade en riktig gammal soulskiva i A.Ks(Anders Krüger) samling och vi dansade loss i vardagsrummet. Vilket drag. Sen var det dags för kex och ost i köket, hur mätt man än var så skulle det gå ner lite bonjour, brie och guacemole. Trippel dash kex.

Några drog till tolvslaget men nästan hela sällskapet stannade till morgonen.



Värdarna för kvällen, greven och grevinnan, kungen och drottningen, Mr och miss Pig :P


Jesper C kvällens pimp.


Här blandas den godaste drinken, Drunken ice cream; Bailys, malibu, mjölk och is.


RSS 2.0