tentafeber

Happ kontrollskrivningen är gjord, kändes rätt bra och när jag tittade svaren på internet var alla rätt.  Så får hoppningsvis är jag godkänd men man ska aldrig vara så säker, här är dom sviniga när dom rättar!

Börjar bli dags att skriva duggan nu också. Känns inge vidare, tidigare i vecka trodde jag att läget var under kontroll, det var det inte... Just nu känns det som om jag får lov att var här 11 jan. Damn!

Idag känns det bra

Bortsett från tentaplugg så händer rätt mycket roliga saker just nu.
För det första så är det snart flytt så jag letar en snygg soffa till vardagsrummet, helst begagnad men gärna ny om det inte blir för dyrt. För det andra så är det Falun nästa vecka, vilket blir riktigt skönt.
Det tredje är att igår ringde frisören jag klippte mig hos här i Linköping och frågade om jag kunde ställa upp som hårmodell nästa vecka, ja tack säger jag! Gratis är gott!
För det fjärde så idag när jag tittade mailen hade jag fått mail från Uteliv, en friluftsbutik i stan, som skrev och frågade om jag var intresserad av att jobba hos dem. Say what? Jag sökte ju i våras men fick inget och tydligen behöver dom folk nu. Frågan är om man hinner det mellan allt plugg? Vore ju inte helt fel men lite extra klirr i kassan varje månad.
Så ja, idag känns livet bra. Bortsett från tentan imorgon...

Hej tentavecka...

Japp då var det dags då. Plugga satan inför kontrollskrivningen på fredag och sen plugga satan lite till för duggan på måndag. Puh kommer bli hårt... Algebra suger verkligen arsle just nu. Fy tusan. Men duggan ska jag då klara! Bannemej.
Så här ser min overall ut också, rätt fin tycker jag. hehe kul att jag sydde namnet på fel ben, i alla fall enligt Iarna. Men äsch då.
Marcus overall hänger bredvid, full med märken och smuts. Så fin ska min också bli till slut!
Delta!

Allsång

Redan söndag. Helgen har som vanligt sprungit förbi, men den har haft med sig mycket skoj. I fredags fick vi besök från Falun av Esbjörn, Eric och Amaru. Så jag Camilla och Karin drog med pojkarna ut på Platå. Det vart en trevlig kväll med mycket dans.
Igår var det indieallsång på Flamman. Dom spelade riktigt bra låtar och det var asmysigt när alla sjöng. Fler sånna kvällar tycker jag.
Idag blir det matteplugg. Och Ma nu kommer en bild på mitt kortkorta hår. heh.

Overaller

Vi har fått våra overaller! whiho askul! På söndag blir det sydag med resten av tjejerna för att få det två halvorna att sitta ihop (ett ben gult och ett ben rött). Sen ska vi sy på lite märken och namnet så snyggt på benet. Kommer bli asnajs!
Annars är det hårda tider som vanligt. Men idag var en bra dag, jag räknade många tal och tänka sig, jag förtog ett och annat. Men ligger fortfarande en bit efter sen kanada. Men efter helgen ska jag var i form tusan.

RSS 2.0