Ekorrn satt i vedstapeln...

Högst upp i vedstapeln sitter två små ekorrungar. Jack har sprungit runt och varit ovanligt intresserad av vedstapeln så det var ju värt att kolla vad sjutton han hittat. Däruppe satt två små ekorrungar. Vi visste att ekorren hade sitt bo där men inte att det fanns några småkorrar. Supersöta!






Firmafester äger

Igår var det firma/avdelningsfest med HL-display. Sjukt jäkla kul var det. Började med lite bowling och öl som fortsatte med trerättersmiddag på Scandic, mariannes och sedan efterfest i gamla främby. Jag kom hem hem till håbers 07.00, vilket är nytt festrekord för min del. 

Vad är det med jobbfester som är så kul jämt? Ni äger i alla fall allihop på HL.

Sommarkväll

Klockan är 22.37 och det är fortfarande 15 grader ute. Det kallar jag sommarväder, har vi tur så är det så i två dagar till och vi får kalla det sommar på riktigt. Det är nämnligen så att efter tre dagar i streck med över 10 grader som lägst får man kalla det sommar!



22 maj, dagen utan ett rätt

Då lämnar jag linkan och drar vidare hem till det hårda livet igen. Hoppas denna tågresa går bättre än den förra. Fredag den 22 maj var helt klart "denna dagen inte ett rätt". Ni vet när man vaknar på morgonen och det börjar med att man har inget att sätta på sig. Det känns som om alla kläder har tappat formen på en natt och ingenting går att matcha. Denna dagen inte ett plagg. Sedan hetsar man på sig något som man inte alls känner sig bekväm i och ska ge sig iväg till stan, såklart glömmer man något i all hets och får åka tillbaka och springa in och hämta. Pust. När man väl är på tåget tror man att dagen snart är över och man kan slappna av, tills vi står stilla och man ser klockan gå och vet att nu går mitt tåg från sala, ja. 1 timme i Avesta och 1 timme i Eskilstuna.

Idag hoppas jag på denna dagen alla rätt!



sushi på Kikkobar

Nu är jag i Linköping igen och strax ska jag och marcus ner på stan och käka lite romantisk sushi på Kikkobar. Kan bli dyrt, men va sjutton, man måste ju lyxa lite ibland inte sant? Kikkobar är lätt bästa sushin i Linköping, av de tre resturanger jag testat i alla fall. 

Imorgon blir det en titt på lägenheten med Nygårds, ska bli riktigt spännande!



Strömlös

Här sitter jag på tåget fast på grund av att något lok har brutit en strömkabel. Så vi kommer ingenstans. Har redan suttit här i 40 minuter och lär nog bli ett tag till. Först skulle vi försöka rulla till näst strömfält vilket var ungefär 200m bort. Det var svag nedförsbacke och skulle ha gått bra om inte lokföraren klantade sig och helt plötsligt bromsade så vi tappade vi all fart! Gah! Nu försöker dom hitta nått disellok som kan komma och transportera oss. 

Nu blinkar alla lampor i tåget. Skumt. 

shortcut

Föresten för er som inte träffat mig senaste 3 dygnen, jag har klippt mig. Och denna gång vart det kort. 



Änglar och demoner

Vi var nyss på bio. Riktigt bra film Änglar och demoner. Jag var på helspänn och somnade inte, helt fantastiskt. Dess föregångare Da Vinci koden var hopplös, vet inte hur många gånger jag försökt se den och somnat sådär en halvtimme in i filmen. Vet inte varför faktiskt, tyckte inte det var så långtråkig så jag borde ha somnat men jag har gett upp med att se den nu. Ingen idé!  

Men som sagt, denna film var riktigt bra. Se den.  

Ego eller inte?

Allting bara strular. Ska man vara ego eller tänka på andra i sånna här situationer? Killarna ska flytta isär och jag vill ju bo med snutten, dock har jag redan en lägenhet med Nygårds som är fullt möblerad. Det är inte försent att säga upp men det blir ju dubbla hyror och massa annat strul. Plus att var ska Nygårds bror göra med alla möbler som han trodde vi skulle ha? Sälja? Ta hem? Det borde inte vara jätteomständigt. Men det känns så.

Jag avskyr att göra folk ledsna eller besvikna! Men vad ska man göra. Jag vill helst av allt bo med snutt. Efter tre år av distans, är det inte dags att bo tillsammans?

Hoppas inte mac blir berusad

Strålande väder idag, 17 grader i skuggan och väldigt mycket varmare i solen. Jag ska snart ut och pressa lite tänkte jag. Just nu skriver jag från nya datorn som faktiskt fortfarande lever fast jag råkade spilla ett glas rödvin över stackarn igår. Efter en jäkla dag! Jag antar att det var bara för att jag struntande i att köpa den alldeles för dyra försäkringen. Går den sönder så vet jag inte vad jag gör. Vi får helt enkelt hoppas att han håller sig nykter och inte däckar! 

Apropå ingenting så, Yes Norge vann ju Eurovision igår! Vilken utklassning det vart. Trodde då inte så många i Europa skulle gilla den. Roligt för dem!

Annars blir det att jobba natt denna vecka. Hoppar på ikväll. 

Host

A en sak är säker, gurglet hjälpte inte. Har varit hemma i tre dagar från jobbet. Idag känner jag mig dock en smula bättre även om jag snorar och hostar en del. Får se om det blir work imorgon.

Annars var jag sjukt nära att köpta en dator nyss, men så har bkdata gått i konkurs. Say what? Dom hade öppet men hade inget hemma och ville inte köpa hem nått så då blir det väl att beställa hem själv.
 
Ja, jag orkade mig ner på stan faktiskt. Efter att varit hemma i tre dagar i tråkighetens hus så kände jag att jag ville ha en dator och pilla lite på. Men Ack.

Gurgla gurgla guuuglaa

Halsen har blivit igentjockad och näsan har börjat rinna. Antagligen har jag dragit på mig vårens tagit-av-sig-kläderna-för-tidigt-förkylning. Ett glas Jameson, en nässpray, lite apelsin och en jäkla massa sömn ska väl göra susen right? Jag hoppas verkligen det för jag har ingen lust att ligga hemma.



Här är föresten lite vår och sol i Linköping. Träden blommar!

Världens kanske roligaste mardröm

Dagen började rent ut sagt förjävligt. Alla ordrar, och då menar jag alla, var det något fel på. Antingen var det snea eller så var de får få i antal eller så hade någon slarvat med att skriva ut måtten. Och inte nog med det så krånglade två av maskinerna. Dock så ju längre dagen gick desto mer fick vi ordning på i alla fall. Tur att jag och benita fick oss ett gått skratt under lunchen så vi orkade sista timmarna.

Benita berättade att hon hade haft en alldeles förskräcklig mardröm.
"Jag vaknade flera gånger och såg en pojke som stod längst ner vid min säng och pekade på mig och bara skrattade. Och varje gång blev jag jätterädd. Sen fick jag lov att gå upp och kliva på honom"
jag och manpower killen: "öm, gick du upp och trampade på honom?"
Benita "men ialla fall typ såhär..."
Benita sparkar nu ut i luften.
Jag och manpowerkillen fick ur oss nått i stil med "ookeej" och så brast vi bara ut i världens asgarv, tårarna rann och magarna krampade. Bara tanken på att hon hade gått upp ur sängen för att sparka på den lilla pojken vid sängkanten fick mig att skratta till döds.


Ett gott skratt förlänger livet, garanterat.

early morning

Snacka om alltså. Jag har bytt skift till förmiddag idag eftersom jag ska med tåget i eftermiddag. Det betyder att jag slutade 22 igår och börjar 06 idag. Puh, inte många timmars sömn! Om en halvtimme ska jag plocka upp Benita också, undra om hon hunnit vakna än.

Ha en bra helg annars. Det ska jag ha, i kväll blir det kravall i linkan. Gud så skoj!


Bu för sj

Skulle precis boka tåg till Linköping. Herregud vad dyrt! 400 spänn per tur. Vanligtvis får man ju två biljetter för det priset. Bu för sj och höga priser alltså. Vore det inte bättre att ta ner priserna så fler åker tåg som är så miljövänligt än att ta bilen? Hade jag haft bil hade jag lätt tagit den till Linköping nu eftersom det antagligen hade kostat mig mindre. Tror många tänker lika.


Bästa kvällen

Det var sjutton längesen jag hade sån rolig utekväll. Grymt. Förfest hos Carro och en utgång på Harrys, sjukt kul. Nu ska jag sova ut. Efte denna kopp med choklad i alla fall. Tänker på dig då Laman, vi brukar ju dricka oboy när vi sover hos dig efter krogen! Godnatt kära vänner.


stockholm

Jobade natt, sov tre timmar, på tåget, kom till stockholm, gick på stan, käkade pizza, började festa, åkte kundvagn, gick promenad. Ungefär så gick det till. Det var party här i korridoren på värtavägen, livat ja, kul sådär.Träffade några aningen skumma folk, en sån där typiskt stockholmsfjant som "inte kunde ta den här diskussionen både för han och min skull, någon skulle bli ledsen", en annan var ett burkenfreak som försökte värva folk men som misslyckades totalt. "BURKEN ÄR LÖS!" Skrek han ch sprang till kylskåpet där han bestämt att handtaget var burken. Jag vet inte riktigt vad han tänkte där, för burken ska väl gå och sparka på?

Dagens efter gick vi upp, såg hur jävligt det såg ut i köket och började röja för att i alla fall kunna ta sig lite frukost utan att behöva lägga mackan i öl eller annat snusk, iväg en sväng på stan, shoppade, åt sallad vid medborgarplatsen, hade picknick på gärdet och tittade på gone in 60s seconds på sis dator.

Nu är det dags att fara hem igen. Från stockholm och finvädret.
Jelloshots

Som var aningen svåra att äta...



Sen var ju min lilla skrutt där också.


RSS 2.0