Forsta advent

Fortfarande fast i Thailand. Nyaste nytt ar att jag har en biljett hem pa torsdag fran Bangkok. Jag borjar dock bli lite orolig att jag inte kommer ivag da heller. Nagra bekanta som skulle flyga hem pa tisdag har blivit informerade att deras flyg ar installda. Det ar bara att hoppas att det loser sig snarast. Annars far jag forsoka med att flyga fran Kuala Lumpur, om det gar att fa tag pa Etihad airways vill saga, verkar ju inte vara det lattaste.


For ovrigt sa ska jag ga pa thaiboxning ikvall. Det ar nagra thaikillar fran gymmet som ska fightas och vi ska dit och titta. Det blir en upplevelse! Annas har vi tyvarr ocka haft ganska daligt vader senaste 2 veckorna och det verkar inte vilja andras. Mulet och regn minst en gang per dag.


idag har vi atit safranskaka ocksa! lite julkansla!


strandsatt

Happ outuren har  fortfarande inte vant. Saklart ockuperas flygplatsen nar jag ska hem, nu ar jag fast pa lanta. Mitt flyg ar installt och man far inte tag pa nagon for att boka om biljetten. Det ar kaos. Jag vet inte vad jag ska gora mer an att vanta pa battre tider.

Fortsatt simma, fortsatt simma.

Jag saknar hem.

Dag 52

Nu ar vi pa lanta igen efter Pucket och KL. Jag var ocksa en svang upp till Kao Lak, dar jag skulle dyka. Avbokade dock turen for biohalorna spokade. Mycket trakigt eftersom jag verkligen sett fram emot turen. Men sant ar livet, bara att ta nya tag.

Nu har vi tagit det lugnt nagra dagar och imorgon ska jag ut pa en dyktur har pa Lanta istallet, till on Koh Haa. Sen har jag bara tva dagar kvar innan jag borjar pa resandet hem. Blandande kanslor. Borta bra men hemma bast.

Kram kram!

Pucket

Just nu ar vi i Pucket. Har varit pa shoppingrunda i affarshusen och legat lie pa stranden. Sofia och Emy har ocksa varit ute och harjat runt. Sjalv holl jag mig inne och kurerade. jag har fatt nan slags forkylning igen. Borjr bli en vana. Jag ska i alla fall forsoka bli frisk till dykningen. Vill ju kunna tryckutjamna!

Ikvall flyger vi till Kuala Lumpur pa visumresa! We! Det blir spannande.

Har ar vara tatueringar!








sistersister!

Nyaste nytt fran Thailand

Idag har jag och Emy blivit markta for livet, tatuerade!

Bilder kommer snarast.

Jag har sett haj!

Langesen jag blogade men det har inte varit nagot sadar vikigt att blogga om forutom allt drama pa klapa klum, men det ska vi inte tala om. Men nu idag kande jag att det har maste skrivas ner. Emy har de senaste dagarna agnat sig at att dyka och plugga till certifikatet och idag foljde bade jag och sofia med ut pa havet. Sofia gjorde ett provdyk och jag tog en refreshkurs for att varma upp infor Similans Islands om tva veckor.

Vi var till on Koh Bida och det var helst fantastiskt. Forsta dyket var nog det baste eftersom vi alldeles i borjan sag en leopardhaj. Det ar bland det haftigaste jag vart med om. Den simmade rakt emot oss och svangde av precis nar den kom nara, kandes precis som om det tittad pa oss och log. Sa haftigt. Den var ganska stor for att vara leopardhaj, men den var annars ganska liten om man tanker haj liksom. Sen sag vi en 4 muranor, bade sma och stora och olika sorter. Lika fula och arga som dom ser ut pa bild sag dom aven ut nar dom stack ut huvudet ur grottan, de bara gapade.

Andra dyket hade vi hoppats pa att fa se sjohastar, men tyvarr hittade vi inte pa nagra. Men vi sag sa fantastiskt mycket andra fiskar, stora stimm, baracudor, anemonfisk, fjarilsfiskar, trumpetfiskar och alla mojliga varianter av dessa. Nu vill jag bara dyka mermermer och jag langtar verkligen till Similian Islands, da jag ska ut pa en tredagarstur dar det ingar 9 dyk varav 3 nattdyk.

For ovrigt sa mar vi bra och mitt sar laker sakta med sakert, jag badar och har mig nu och det verkar ga bra! Snart drar vi til Pucket och Kuala Lumpur ocksa.





























RSS 2.0