02.22

Inatt vaknade jag av att mobilen skrek. Det var Anton med tandborsten som jag brukar kalla honom (syrrans snubbe). Han frågade mig, du som jobbar på mcdonalds vilken hamburgare är renast av big Mac och Mc feast? Öh. Vad ska man svara och vad menade du tandborstkillen? Ingen Mc donaldshamburgare är väl ren? Emy kom till luren och snackade på nått om hambugare hon med. Tillslut bad jag dom gå och lägga sig, jag ville sova.

02.32. 

 


Dagens ida

Ganska varmt i Linköping nu. Känns redan som våren är på väg och dags för skinnjackan! Snön som legat kvar länge för att vara så här har nu börjat smälta igen. Men det är ändå mysigt. Ska det vara snö ska man bannemig kunna åka längd och långfärds annars kan det va!

 


Pratglad gubbe

När jag åkte hem från stan satt sig en glad och alkoholluktande gubbe bredvid mig. Han tackade så mycket för att jag flyttade väskan så han fick sitta. Sedan började han beklaga sig om hur otervliga en del kan vara på bussen, hur jobigt det var att byta och hur mycket bättre det var förr när man kunde betala med kontanter på bussen(vilket man inte kan göra iag i Linköping). Jag svarade med fraser som; Ja, jo, ja men så är det ju för att inte ignorera honom totalt. Han fortsatta prata på och jag började alltmer titta ut genom fönstret för att undvika den förskräckliga andedräkten. Han berättade om det fantastiska oxfilén han ätit i Ryds centrum som var så mör så att kniven bara glev igenom den, om sitt jobb och att bästa dagen att vara ledig på var fredagar. Sen sa han att alla kineser heter Yang, jag blev lite full i skratt men försökte att inte visa det. Ända från resecentrum till Ryd satt han och babblade på om livets goda ting! Folk runt omkring tittade, log och gav mig blickar av medlidande. Jag log tillbaka. I Ryds centrum tackade han så mycket för att han hade fått störa mig en stund och tog systemetkassen och gick av. 

 

Vet inte vad jag vill säga men det var väldigt komiskt. Han var nog bara en ensam gubbe som behövde prata en stund. 

 

 


Underbar överraskning

Idag var jag och marcus nere på stan kikade. Jag hittade mina absolut drömacnejeans, blåa Tube Lena, vida, höga och så snygga! Plus att det var halva priset, bara 600. Synd att man ska hitta sånna pärlor när ekonomin ligger i bott. Hoppas att det kommer ljusare tider snart. 

Sen gick vi och fikade scones och muffins på espresso house. Sen sa marcus att han skulle köpa nått till mig, men jag fick inte veta vad. Så gick vi till Clas olsson till konstnärshyllorna. Sen köpte han oljefärger, dukar, staffli och penslar. Hela köret! Å så glad jag blev, vilken underbar överraskning! Jag antar att han var trött på mitt tjat att jag så gärna vill måla och att jag skulle ha tagit med mina färger från Falun. Nu har jag något att roa mig med! Tack älskling!

 


Lite ensamt

Händer inte så mycket här just nu. Jag var på fotokurs igår, dock var det mest gubbar och kursledaren verkade ärligt talat lite amatörig. Men det kan bli roligare nästa gång, då ska vi ut till Bergs slussar och fotografera lite. Får se hur det går. 

 

Marcus drar till karlskoga idag och mattis är i Falun. Det blir jag och jesper här i helgen. Vad sjutton ska jag hitta på? Det är nackdelen med att bo här. Jag har inget umgänge. Jag vill träffa folk. Men var träffar man om inte på jobb och på kurs? Aja, är i alla fall bjuden på fest till Malin i helgen. Det ska bli riktigt skoj. Tema Glamrock! 

 

 


Jag säger som ma; röta!

Yes! Jag fick jobbet som innesäljare på skandiabanken. Jag hade verkligen börjat bli orolig, speciellt när jag fick veta att jag inte kommer få jobba så mycket på mcdonalds i mars. Nu kan jag åtminstone andas ut för en stund.

Andra dagen på mcdonalds idag. Har lärt mig göra massa burgare nu, idag var det El nacho och Mcfeast bland annat. Gjorde dock några missar (glömde jag lägga på bottenbrödet innan jag sängde kartongen, så det höll på att bli en burgare utan underdel) not so god.

Glada dagar

Nu ska jag på arbetsintervju igen. Pirrigt. Sen senare idag är det första dagen på mcdonalds. Godna nyheter är också att jag ska gå en fotokurs som börjar på torsdag. Och den blir av! whi!

 

Fast annars är jag fattig och börjar bli orolig hur det ska gå ihop dom två närmaste månaderna. Men killarna är snälla så det ska nog gå.

 

 


blue eyes

 


Marcus eller Napoleon dynamite

 
Vem är det riktiga Marcus? 

en suddig kväll

Vinfläckar, brännskador och dans runt julgranen, det var livat! Jag spillde på min favoritklänning, jesper drack brinnande sambuka och började brinna på hakan, sedan tog mattis fram julgranen och bjöd in till dans. 

 

 

 

 


Mckrüger

Mina damer och herran från och med nästa vecka börjar jag på Mcdonalds i city Linköping. Jag kommer börja i köket så om ni går dit och äter så kan ni bereda er på goda hamburgare!

Jag och Marcus har firat och ätit lunch på stan idag och ikväll blir det utgång på Hg. Kan bli en jäkla kväll.


Intervju!

önska mig lycka till!

rolig rostning

Alltså tänkt er att vakna upp en grå och trist morgon och man ska upp till jobbet/skolan och man bara skulle göra allt för att få ligga kvar och sova. Grinig och jävlig sätter man sig vid matbordet och får då syn på denna, Taadaaa! Genast är dagen räddad, blir ju askul att rosta mackorna! En sån önskar jag mig till födelsedagen. Även om det är ett par månader kvar så keep it in mind!


Mixmatch

Dagen har gått fort. Började redigera lite i photoshop och vips så hade hela dagen försvunnit. Har nyss varit och handlat och ska snart sätta igång och göra en jordgubbstårta! Marcus fyller ju faktiskt år idag. 

Vilken av klänningarna gillar du bäst?


Hamburgare

Mcdonalds ringde nyss, jag ska på intervju imorgon! Dock bara extra men va fan, allt extra är bra alltså! Whi!

 

 


Dress for success!





Pyssel

När man är arbetslös måste man, för att inte bli helt tokig av slapphet, försöka roa sig och vara kreativ. Efter en kommentar från Marcus härom veckan att jag alltid använder min madonna T-shirt bestämde vi oss för att rita en nya snygg favorittshirt till mig. Jag gick ner och köpte en 49krs herrtröja på HM och så satt vi igång. Marcus är ju sådär påhittig när det gäller att rita skojiga figurer och jag fastnade direkt för en tioarmad bläckfisk han tidigare ritat i sitt block. 

Såhär blev den! I Love it!

 

Ursäkta tandkrämsfläcken på magen, men va sjutton man gör allt i sin nya favorit.

 


Undra vad jag skulle ha för bågar om jag nån gång får synfel

Hehe, ibland har man ju tråkigt, klart man måste få posera lite. Bågarna är dock storleken för stor. En size mindre och kanske lite ljusare så skulle dom ju sitta som klippt och skuret. Synd  bara att man ser som en hök då.

Man får nöja sig med solglajjer. Jag vill ha sommar som stark sol!


Run

Kom precis in från en liten springtur. Idag gick det segt alltså. Jag ska härdan efter bara spinga med marcus, då får man en sån bra draghjälp och man orkar asmycket.

 

Snart ska jag ner till stan och träffa schnazen för en fika, det ska bli trevligt! Annars är det jäkligt lugnt här.  

 

Runrunrun! 

Ny säng

Igår var jag marcus ank och anders på ikea och köpte lite nya prylar. Marcus fick en säng av ank i födelsedagspresent. We! Så i natt har vi sovit skönare än någonsin i vår nya 140 säng. Lite skillnad mot en 90. Jag köpte mig också ett nytt och fräscht täcke, en taklampa, en tesil och lite galgar.

 

Idag liksom igår är det en strålande vinterdag. Längtar lite hem till Falun där man ka åka skidor en sån här dag. Hörde nämnligen att Pa skulle åka Falun-borlängeloppet, lagom avundsjuk. 

 


Alla hjärtans dag startade med blåbärspannkakor

Gick upp lite extra tidigt för att överraska marcus med lite pannkakor. Fick en sån fin hjärtformad stekpanna av sara bb nämnligen! Pannkakorna blev ärligt talat ganska fula dom ni ser. Var inte lätt att vända i sån där stekpanna. Men dom blev riktigt goda med lite glass:)

 

 


Rydsvägen 364C

Japp såhär ser det ut. Fint va!?


snabba vändningar

Happ, då var man nere i arbetslösa träsket igen. Sa upp mig igår, kändes inte som det där jobbet var någon vidare hitt. Jäklar vilka kommentarer folk ger. En gubbe kallade mig terrorist, han måste fått det lite om bakfoten. Men jag har i alla fall jobbat en vecka nu vilket betyder att jag får lite utbetalning i allafall.

Idag har jag även ringt till Uteliv och ligger på lite om extra jobb i deras butik! Skulle ju vara sjukt kul. Ingen kurs och inget jobb. Vad ska jag nu hitta på om dagarna?

Funderar på att ta en springtur, kanske fotografera lite eller skissa nått. Eller också plöja igenom någon DVDbox. Det gäller att roa sig själv!



Ingen modeteckning i helgen

Min kurs är inställd på grund av för få anmälda. Jag hade sett fram emot det sjukt mycket så det var en riktigt deppig nyhet. Men bara att ta nya tag. Kanske blir nån annan kurs om det dyker upp någon. 

 


Ett minne

Saknar soffipropp!



Här är vi ute i djungeln. Läskigt värre med tusenfotingar och ödlor. Till och med en död orm! Buh!


Plötsligt händer det

Då hade man jobb då. Jag ska värva medlemmar på stan. Hehe, kan bli ett jäkla projekt alltså men jag ska göra ett försök och se hur det går. Hoppas på att det blir ett roligt team att jobba med.

Så på söndag flyttar jag hit för ett tag, får se hur länge jag blir kvar. Men jag trivs som fisken i vattnet här hemma hos grabbarna så det ska bli hur najs som helst. Och nästa fredag börjar min kurs i modeteckning. Nu händer det lite grejer, helt underbart!

run forest run!

Jag och Marcus var på loppis igår. Mycket roliga saker man kan hitta. Jag köpte tre blommiga teburkar och marcus två böcker med titlarna Olösta gåtor och Gåtfulla varelser. Skeptisk? Det var jag med, men jag ska säga dig att böckerna var ganska roliga ändå. Varelser av allt från ismannen till bigfoot till mördarmyror och dinosaurier och den mest spännande gåtan om mungon som kunde tala.


Marcus flydde från kameran, synd bara att han sprang åt fel håll.


RSS 2.0