Livet i Linkan...

... är igång igen och det känns skönt! Hur kunde jag känna ångest innan jag åkte hit nu efter jul, det är ju underbart att vara tillbaka! Tre tunga kurser framför mig, men ändå rätt intressanta vill jag intala mig själv. Idag köpte jag kurslitteratur till dessa vilket inte blev billigt. Skönt att Csn kommer i imorgon, känner att jag är skyldig både andra och mig själv pengar. Sparis har fått utsättas för mycket senaste månaden. Sjukt tråkigt att lägga pengar på kursböcker och mat. Jag vill ju resa och shoppa för pengarna! Men bara att inse att nu är man student och det kan inte hjälpas, pengar går till nödvändigheter så enkelt är det.

Pulkaåkning

Efter att ha flängt runt i en vecka i Sthlm, Gbg och Oslo har jag nu anlänt till Linköping. Rätt skönt att vara hemma igen. Vi har fått det så fint i lägenheten, tack morfar för sänggaveln!

Idag var det pulkaåkning på schemat och när vi kom till backen möttes vi verkligen av en iskana. Men kunde inte hjälpas, har man tagit sig ut för att åka lär man ju göra det också. Så vi började åka vaxduk, 4 stycken på en enda vaxduk. Det gick asfort. Sen åkte vi tefat och sist men inte minst pulka vilket var livsfarligt. Jag är lagom mör i baken nu. Av någon konstig anledning råkade jag träffa alla gupp i hela backen... Ikväll blir det nog lite mys med Jesper och Malin, kommer nog bli trevligt.

Oslot

Japp nu sitter jag i tjejernas lägenhet i Oslo. Anlände hit igår eftermiddag så igår åt vi ute på restaurang som kostade multum! herregud. Jag blir runinerad av denna stad. Hoppas dagens utflykter inte kostar alltför mycket.
Det jag har sett hittils av oslo är annars riktigt fint. Idag ska vi gå i stan och kika lite mer. Det ska bli riktigt trevligt.


RSS 2.0