God jul

Ännu en julafton är över. Dagen började med att jag pappa och emy åkte ut på en riktig skogspromenad med hundarna. Sen var det paketinslagning och fika följt av kalle Anka. Sen såklart julmat och paketöppning. Mysigt att bara vara hemma på julafton, det tror jag inte vi varit sedan vi var riktigt små jag och syrran. Imorgon bär det av till Svärdsjö till farmor och farfar där det brukar vara full fart.

Annars så är jag nu en brödrost och en datormus rikare, inte så tokigt!

God jul!


godmorgon Falun

Happ vad ska man göra nu då? Snön öser ner ute och det är ca 7 minusgrader. Känns som man borde ut i snön och busa lite med dog 1 och 2. Eventuellt ta en tur till stan och kolla in vad som hänt i Falun sedan sist. Helst skulle jag vilja ta en tur på skidorna, men det får nog bli en annan dag. Snöfall brukar inte vara jättekul före.

Helgens bravader

Tiden flyger iväg! I helgen fick vi besök av falufolk och jag och Emma gick på Winnerbäck där vi stod nästan längst fram och kände oss som jätte-fans. Nostalgi. I lördags bjöd vi in till inflyttsfest här hemma och det blev en blandning av folk från Sveriges alla hörn. Mycket trevligt. I måndags var det tenta i algebra som jag hade tänkt få 4:a på, men det sket sig och nu är det verkligen på håret om jag får plugga i påsk eller inte. Jag hoppas det två uppgifter jag lämnade in svar på räcker för godkänt.

Nu är det plugg för programmeringen som gäller. Torsdag är stora dagen sen är det äntligen lov, så välförtjänt. Då ska jag njuta!
Men innan dess, Mathlab och programmering.

Grillmasters lyckades

Japp, igår var det dags för det stora testet. Att grilla i Grillen. Efter en hel dag av redovisningar och opponering skulle vi äntligen ut och testa våra prototyper, och den fungerade! Helt otroligt bra till och med, bortsett från att ena väggen böjde sig av värmen och den luktade lite konstigt av färgen som härdade, men det är petitesser!
Här är resultatet.

Larsa ikväll

Tidigt morgon idag också, dock inte så tidig som Marcus morgon. Klockan 6 var han uppe med tuppen för att åka till skolan och plugga. Puh, hade tänkt åka med men nej någon mått får det väl vara på hur mycket man kan plugga. Denna vecka har varit superstressig. Men idag är det i alla fall redovisning på grillprojektet sen är det över i alla fall och sen på måndag följt av torsdag ska man klara av algebra och programmeringstentan. Kan bli en tuff match.
Idag kommer Emma, Malin och Johan på besök och till kvällens ära ska vi gå på Lars Winnerbäck i Cloetta center. Kommer bli supermys att få lite faludialekt här ett par dar.
Men nu, school.

Frost

Sitter här vi frukostbordet och ska väl snart pallra mig till skolan. Jag blev på riktigt bra humör nu när jag klev upp och såg att det låg frost ute och det bästa av allt, att det är sol! Underbart. Ibland tror man att Linköping ligger under någon slags skugga... Jag längtar hem till Falun dessa dagar, när det är kallt och man går en promenad i skogen med hundarna eller åker ut till stångtjärn och åker en tur skidor. Så mysigt. Men bara ett par veckor kvar sen får jag faktiskt åka hem!
Men innan det ska jag plugga satan.

RSS 2.0