Världens sköning

Det händer lite då och då jag tittar igenom biblioteket i Lightroom. Det är blandade bilder från midsommar, släkten eller någon galen fest, men det bästa bilderna är ju doggysarna. Man blir bara superglad. Titta på den här sköningen! Jag och Marcus får alltid ett gott skratt när vi ser Jack sitta och kisa i solen på fjället.

Höstmys

Hade tänkt plugga ikväll. Men tusan heller. Så fort klockan blir runt 4 tiden så blir det jättemörkt och det finns ingen pepp alls för plugg. Så jag tänkte på vad babbsan sa imorse på nyhetsmorgon. Han sa att för att man ska klara höstmörkret måste man unna sig vardagslyx, tända ljus och mysbelysning. Så jag och Marcus cyklade till hemköp och köpte 2 x 200g Marabou, satte på sex and the city och tände ljus. Riktigt höstmys blev det. Ännu mysigare är det när man hör regnet ute. 



Fadderfest

Fest med Tema rubikskub, vilket innebar att du kommer dit i alla rubiks färger men ska komma hem i endast en. Jag lyckades komma hem helt röd så när som på skorna. Helt Ok.

Under kvällen bjöds det på potatissallad med skinka och fulvin. Rena lyxen inte sant? Kändes lite fattigt att sitta och käka påläggsskinka, men är man student så är man! Mellan tuggarna blev det också sång och gyckel vilket alltid är trevligt. Dock tror jag det var bra att vår grupp gycklade först, senare hade vi aldrig hörts. Folk blev bara fulla och flummiga.
Men det var en jäkla skoj fest.

Det var vi som gycklade på toaletten

Vet inte om jag har nämnt det men i morgon är det tackfest för våra faddrar och vi har en grupp som har skrivit låtar och ska gyckla/sjunga under kvällen. Idag skulle vi repa lite i skolan och letade efter något ledigt grupprum, dock hittade vi inget och Charlotta kom med den briljanta idén att vi faktiskt kunde repa på handikapptoaletten. Så vi gick in, låste dörren och började sjunga. Det kändes väldigt komisk. Kunde knappt hålla mig för skratt.
Så ni som undrade vad sjutton det var som lät från handikapptoaletten i A-huset, det var vi! Lyckades till och med göra ett och annat dansmove där inne.

Jorå satte..

Detta hektiska liv ger ingen tid för bloggande.  Idag vart det matte all day long och sen en sväng på torsdagspuben. Tänka sig vad öl gör en bra efter en heldag algebra!
Annars börjar lägenheten på Rydsvägen 336 ta form. Dock lite kala väggar än så länge men ska ta tag i det senare. Har ju lite tavlor som bara står.
I kväll blir det lite gyckelträning för fadderfesten i helgen. Väldigt roligt! sen ska jag sova ut, har knappt sovit senaste två nätterna. Inte på grund av sängen, den är asskön, har bara blivit väldigt sent. Det tar på kroppen när man ska upp tidigt på morgnarna.

RSS 2.0