Tusan för trigonometriska funktioner

Jag har glömt asmycket upptäckte jag nyss. Fan, har inte haft någon riktig motgång i matten för ens idag. Dubbeltusan. Det gick apdåligt att räkna, jag som planerat att ha en supereffektiv pluggkväll. Fattade verkligen inget. Men jag ska tusan inte ge upp, imorgon tar vi nya tag! Det mest störade är att det där var jag bra på på gymnasiet, vad händer med dom kunskaperna? puts väck!


Inget Sof-forte

Igår kväll var det dags för partaj igen. Vi startade hos Klara, åt lite pasta och drack lite vin. Sen bar det av på förfest hos en Matnat:are. Det bjöds på bål och chilinötter. Jag kom på att jag glömt biljetten hemma. Jag och Micke åkte hem och hämtade den och tog en malibu cola. Sen åkte vi till Nygårds. Dock kom vi inte längre än så, slog på tv och sen somnade vi, i alla fall jag och nygårds. Ganska dåligt att vi aldrig kom till sof-forte, men äsch var skoj ändå!

Nu ska vi snart och simma!


Rydsvägen 336A

Vi har fått en trea! Whiho. Inflyttning i november så vi får trängas i denna etta ett par månader till. Nya aderssen är rydsvägen 336A, så det är inte långt bort från björnkärrsgatan som vi nu bor på. På onsdag blir det kontraktsskrivning!  

Från nolla till etta

Gårdagen blev lyckad, trevlig sittning med sånger och god mat. Fadderiet hade rakat av sig skägget och pratade inte längre konstigt. Lite småläskigt att alla "män" i skägg blev till pojkar över en natt. Vi höjdes från nollor till ettor! Under kvällen var det även en hel del gyckel och roliga framträdanden. Alltid lika kul.

Klara
Hilda och Emma
Denise och några karlar.
Bilderna blir snea, skumt.



Finsittning


Flygning över Linköping


Var var ute och flög flygplan! Apkul. Men lite skakigt och guppigt så kändes lite som att åka karusell. Men riktigt kul att få testa på ett litet propellerplan. Synd bara att alexander tog framsätet, han fick testa köra!




München hoben

Festa är vi bra på, ikväll eller om mer exakt 10 min ska vi börja köa för München Hoben en skitstor studentfest med plats för 5000 studenter. Till kvällens ära kommer Slagsmålsklubben och Maskinen spela! Whi. Ni undrar säkert, varför köa. Men blir man en av de tusen första får ett 1-liters ölstop och fylla på med öl under kvällen. Kan gå hur som helst, men kommer bli askul! Nästan lite festivalstämning med bajamajor, öl och folk som köar timmar för att få komma in först. Folk har till och med campingstolar med sig. Men nu är det dags!





Liu student

Okej för er som missat det så är jag numera en liustudent. Men inte vilket som helst utan en på M-sektionen närmare bestämt Dpu, design och produktutveckling. Efter en vecka av knappt någon sömn och asmycket plugg så är man ganska slut.  Men det är det värt för jag har haft sjukt kul än så länge. Det är verkligen roligt att vara nolla. Lekkväll, sittning, nolledisco, dragkamp, grillning, ölhävning och packling är bara lite av det vi hunnit med! Full rulle 24 timmar om dygnet, så man märker verkligen att man lever. 

Matten går hyffsat, fick tillbaka mina första uppgifter och det gick förvånansvärt bra, en enda liten muntlig komplettering annars allt godkänt! Klatsch!

Imorgon ska jag och Marcus flytta till ettan blri skönt att få lite sällskap.





RSS 2.0