On my way, on my way

My god! Jag ska till Tanzania, nu är det bokat och klart. 9 juni åker jag och Emmis till Zanzibar och stannar 4 nätter sedan beger vi oss till landsbygden till Mafinga, matenana och volontärar i två veckor. Helt fantastiskt och underbart kommer det bli! Jag kan inte riktigt fatta att det är om en och en halv månad. Jag är i extas!

Picknick och sånt

Nu är våren här igen efter några dagar med regn, snö och hagel. Igår satt vi ute i märkesbacken och hade picknick samtidigt som vi tittade på Elinpiaden. Senare hade vi grillpremiär på vår uteplats och satt till och med ute och åt. Det är sommarkänsla! Igår hade vi även avskedsfest på William som rycker in i lumpen nästa vecka. Sjukt trevlig kväll med den bästa klassen. Var för gå ut när man kan ha minst lika trevligt på hemmafest?

Nu ska vi till Ikano och shoppa loss lite på Ica maxi. Kan bli tunga kassar.

Kuggning

Happ då har man varit med om sin förta kuggning. Och inte i vilken kurs som helst utan Produktionssystemets teknik. Fy fan. Känns faktiskt lite lamt att kugga en tenta med endast fakta. Fy sjutton. Men men bara att göra om I guess...

En stukad fot

En ganska soft vecka men sol och inte så mycket skolarbete. Däremot har helgen varit fullspäckat med kuligheter då vi hade ett lag till darttävlingen idag. Helgen började i torsdags på Hg där vi hade lagkväll och övade lite pilkastning. På fredagen var det fulvinsrunda med alldeles för mycket fulvin, öl och lakritsshots vilket resulterade i att jag pajjade min fot under en väldigt seriös fotbollsmatch. Svullen som tusan men inte blå, vilken nog betyder stukning. Idag var självaste tävlingen vilket inte riktigt gick som vi tänkt. Några jävlar hade döpt sitt lag till samma namn som oss vilket förvirrade oss i tävlingen så vi missade första matchen vilket betydde att vi lämnade vo och kom inte vidare. Tråkigt, men vi fick heja på det andra istället. På kvällen var det sittning med tema Japan och vi var utklädda till Star Wars. Undrar du vad det har med Japan att göra? Jo Star Wars är inspirerade av Japanska Samurajfilmer, och där är kopplingen! Inte så långsökt... Dock blev det en tidig kväll för mig idag, vill inte riskera att bli trampad på inne på Kårallen. Foten mår redan kasst.
Dart Vader, bästa laget

Påskafton

Äggmålning har blivit en liten tradition på påskafton. I år blev det målning i stennäset med kusinerna. Kvällen var minst lika trevlig som gårdagen, vilken underbar släkt!

påskmiddag

Kom precis hem från en middag hos mormor och morfar. Några glas vin och trevligt besök av morbror och Regina och såklart asgod mat! Nu är Pa igång med Sara Brigthman på bluray med högsta volym och Birk ligger mätt och tjock då han ätit friskt ur hundmatsburken när vi varit borta. Han ser verkligen astjock ut och Jack ser inte ut att ha ätit en tugga. Smal och fin som vanligt. Hoppas inte han behöver gå ut i natt.

RSS 2.0