Festiligt

Helgen har varit en riktig fest. Efter min sista arbetsvecka på HL så var det utgång i fredags. Roligaste kvällen på länge faktiskt. Sjukt kul att lära känna lite nya mäniskor! Kvällen slutade med en efterfest i galgberget och en taxibuss hem runt 5 tiden. På lördagsmorgonen hittade jag 15 nya bilder i mobilen, då minns jag, en av mina arbetskamrater hade haft väldigt roligt och tagit kort på sig själv och alla möjliga ansiktsuttryck. Alltid lika roligt att se dagen efter!

Igår var det även då en festlig dag, eller egentligen var det en liten avskedsfest för Oslo-gänget som tidigt imorse körde med fulla släp mot Norge. Kommer sakna er! Jag säger som Emilia, vi ses snart istället för ett hejdå som bara blir jobbigt. Vem vet, vi kanske kommer ses oftare än vi tror! Jag är optimist, I know.  

B som i Bag in box

Linköping var helnajs. Startade med lite shopping följt av tacos och förfest hemma hos killarna. Sen drog jag och tjejerna mot stångebro och larsa. Det  var riktig stämning och vi sjöng för fulla halsar (tills laman sa att jag sjöng falskt). Tyvärr var jag lite för onykter och har inte så stor koll på vad som spelades och inte, vart lite för mycket bag in box. 

Under Larsa blev jag och Carro väldigt sentimentala en stund och fälde några tårar till Kom ihåg mig då då vi påmindes om att vi snart flyttar långt ifrån varandra. Sen vart det tyvärr inget krogen eftersom Herrgårn, dit vi skulle, hade stängt. Festen fortsatte istället hemma hos killarna med lite påökning av marcus kompisar. Mycket trevligt.

Nu är jag back in buisness igen, förmiddag denna vecka. Skönt!


Just nu...

...så är det Travis som dunkar ur högtalarna. På stan, hemma i soffan, på jobbet, i bilen, på cykeln, i springskorna - everywhere! Jag är fast.

Selfish jean - Passar alla tillfällen, pepp!
Closer - En regnig deppig dag
Why does it always rain on me - Superdepp men å så bra.
Love will come through - Perfekt i bilen och på cykeln!

Ladda ner och börja lyssna.

sjukling


Har känt mig lite krasslig några dagar nu men tänkte att det nog skulle gå bra att jobba ändå, svalde några piller innan jag gick bara. Ki fick jag att jag inte lyssnade på kroppen från första dagen. Imorse när jag vaknade kände jag två bollar på halsen. Fan, sjuk, och alltid vid fel tillfälle. Om det nu finns nått tillfälle då det faktiskt passar sig att bli sjuk? 
Jag ringde och sjukanmälde mig, lika bra att försöka bli frisk.


Även fast jag behöver pengarna och verkligen inte vill visa dålig intryck på jobbet så kommer jag inte ifrån att det var jäkligt skönt att vara hemma och sova en hel dag. Göra saker man inte hinner när man jobbar, skissa, läsa Damernas packa in grejer i nya garderoben, titta på OS och bara mysa med Jack i fotöljen. Sjukt skönt.

Får se om halsen tillåter jobb imorgonbitti. Hoppas.


Vara kreativ.

Mix Match

Det som är bra med att jobba kväll är att radion inte är så jäkla kass som den är i stort sett resten av dagen. Efter klockan sex börjar nämnligen Mix Match på Mix megapol som är ett radioprogram med tema kärlek. Varje kväll har dom lite olika upplägg med bland annat en kärlekshäxa som man kan fråga om tips om kärlek och förhållanden, så spår hon fram vad som är bäst att göra i olika situationer. Mycket roligt faktiskt. Ibland säger hon att det är dags att dumpa pojkvännen och gå vidare, vilket inte är så kul att höra kanske, men man får väl faktiskt skylla sig själv om man ringer och frågar, inte sant? Vet inte riktigt om jag tror henne eller inte, men jag måste säga att hon är jäkligt bra. 

Ibland har dom även kärlekshälsningar, närmare bestämt på onsdagskvällar. Då kan man lyssna på Ann-sofie och Anders, som programledarna heter, när de läser upp sms med hälsningar från alla möjliga håll och kanter. 
Igår satt jag och tänkte på min kära liga som just då satt hemma och hade myskväll tillsammans, och var var jag? jo på jobbet såklart. Då slog det mig, jag skickar in en hälsning till dom! Just då hör jag på radion att Ann-sofie säger; och nu hinner vi bara med en kärlekshälsning till så skicka in så fort du kan om du vill hälsa till någon. Panik! Så jag slängde ihop något snabbt och skickade iväg det. Lika snabbt skickade jag iväg ett sms till tjejerna; Sätt på radion!!

Och vet ni, jag hann! Anders läste så glatt upp min hälsning som löd något i den här stilen;

Hej, jag skulle vilja hälsa till
min kära liga som är mitt tjejgäng.
Jag kommer att sakna er när ni drar till oslo!
Puss från Glidis.

Helt knäppt, inte trodde jag att jag nån gång skulle skicka hälsning på radion. Men uppskattat var det i alla fall!
 

Linkan

Ifredags åkte jag ner till linköping, kunde inte hålla mig från grabben, var så nyfiken på nya lägenheten och allt. Vi låg för det mesta innan framför tv och tittade på OS, men vi han med en sushimiddag, en innebandymatch och ett skumbad med tända ljus också. Till och med marcus gillde sushi, är det inte det jag säger att man vänjer sig efter ett par gånger?!

För övrigt har det hällregnat hela helgen där jag har varit, förjävligt faktiskt. Men sånt är livet. Det är vid dessa väder man längtar till Thailand!

Nu är det sov, för imorn bär det av till jobbet igen. Härliga tider!

Larsa


Bokat och klart, nästa lördag så drar jag, Laman och Mört till Linköping för att se Lars Winnerbäck. Det kommer bli en riktig höjdare att få ta en tripp med självaste trion måste jag säga. Det blir nog en helg av nostalgi och minnen från sommaren -05 då larsa var i våra hjärtan mer än någonsin! 


skönhetssömn

Idag stängde jag av telefonen för att slippa dessa ohyror till telefonförsäljare, och så skönt det var!
Jag har sovit som en gud. Tack så det behövdes!

Men vet ni vem den första som ringde var när jag satt på telefonen? Nått jäkla säkerthetsföretag som antagligen ville att vi skulle köpa larm av dem. Tänk att man inte hinner ha på telefonen i 5 min innan dom börjar tracka igen. Pust och pina!

Nix nästa

Alltså jag blir helt jävla tokig på dessa telefonförsäljare. Jag har legat och försökt sovit hela dagen efter att ha jobbat ett nattskift . Det sista man vill är att bli störd av telefonen som ringer stup i ett. En gång i timmen har det ringt ett jävla 08-nummer som söker någon av mina föräldrar, det var vattenfall, nått jävla lotteri, en gång var det ingen där och en gång svarade jag inte. Och det blev inte bättre när en 08-nummer ringde på mobilen, då trodde jag att jag skulle få spader,, men det var tur jag svarade, det var en tjej som ringde på min jobbansökan!

Men seriöst, vad tänker dessa telefonförsäljarbolag? klart inte är hemma på dagen, normala människor arbetar på dagarna! Dom kan ju inte räkna med att alla jobbar natt.

Ne ni, nu blir det nix nummer.


Sovdags

Happ, då var första natten avklarad på HL-display. Ska jobba natt hela veckan, första natten var faktiskt inte så jobbig som jag trodde. Helt okej faktiskt. Så nu är det bara att krypa till sängs och vakna nån gång runt 2 snåret.

Synd att inte simkillarna tog medalj i lagkappen inatt, jag trodde dom hade en bra chans alltså. Men nytt svenskt rekord var väl bra i alla fall!



Lesbian lick

Trött efter alla gårdagens bravader sitter jag här vid datorn och äter lite frukost beklagar mig över att snart åka och jobba.

Jag letar igenom lite kort. Hittar då denna bild. Jag får en liten slick på kinden av Emilia, då flisan blir alldeles till sig av äcklinghet och gömmer därför ansiktet i ärmen för att hoppas att det snart är över.


Eller också flyr han bara för kameran, vilken kanske är lite mer logiskt...

Bilden är så rolig. Jag ser verkligen ut att njuta och Flisan ser verkligen helt äcklad ut.

Tema skurk

Ikväll är det avskedsfest för vår kära Eva som flyttar till växsjö i höst. Kommer saakna!

Kvällen till ära har hon skurktema. Spännande huh?
Jag har inte hunnit med att fixa någon stilig outfit (tyvärr) så det får räcka med denna zorroögonbindel. Duger jag för tema skurk, eller blir jag utslängd? Vad tror ni?


Popsnöre?

Efter att ha läst lite överallt på google så verkar det finnas många olika definitioner på vad ett popsnöre egentligen är. En del tycker att det är en riktig emo typ som kletar svart kring ögonen, lyssnar på ett enda band och ser allmänt tragisk ut. Andra ser det mer som en nördig typ från 80-talet som egentligen inte bryr sig så mycket om sitt utseende, han bär tighta byxor en förstor randig tröja, tjocka bågar, adidasskor, och lyssnar såklart på pop (han kanske på 80-talet var nördig, men skulle nog idag vara ganska trendig).

Sen finns de dom som ser det enkelt, en person som helt enkelt gillar musikgenren pop och endel som också klär sig i stil med sin musik. Kort och koncist.

Min uppfattnig hör mer till den senare. Det var Marcus som en gång började kalla mig "lilla popsnöret", så varför inte? Jag är alltså ingen svartmålad emo till popsnöre, utan helt enkelt en tjej som gillar bland annat pop och ibland klär sig poppigt.


tio röda rosor


Dagar som igår med regn, rusk, ensamhet och besvikelse, finns det inte mycket som piggar upp humöret. Det är då de man älskar som ska agera, precis som marcus igår. Det finns inget bättre än att få tio röda rosor en sån dag. Plötsligt var alla världens problem lösta. Men på grund av några blommor? Vad är det med röda rosor som får en att känna sig så, älskad? Det är ju trots allt bara blommor, men ack så vackra och så betydelsefulla...  



Schablon någon?

Här hemma i håbers så sker det just nu en riktigt renovering. Jag målar om mitt rum. Den blåflammiga färgen som var innan kändesväldigt uttjatad. Så nu blir det ljusa väggar istället, gräddvita och kanske någon schablon av något slag. Nån som har något förslag? Jag funderar på ett träd, vad tror ni om det? som växer upp över snedväggen.

Inredningen ska vara väldigt elegant och lite gammaldags så den lär passa in i stilen. Har siktat in mig på farmors svarta sekretär som stått nere i källaren ett antal år. Mycket elegant! Sen tänker jag mig såna ovala ramar som alla äldre har släktfotografier i, och spetsgardiner och ett nytt blommigt fodral till min fotölj! Resten av möblerna ska målas vita och så hoppas jag på att få en ny garderob.


Men som sagt, nått tips om schablon som passar till detta?


Do you smoke?


Det ser ut som om vi blåser skum rök ur munnen, visst gör det?
 

Mamma Mia!

Sång, dans och kärlek fullt ut och rakt igenom. Jag gillade den, inte lika bra som dirty dancing om man ska jämföra med film i samma kategori men riktigt bra. Ibland tyckte jag det kändes lite fejkat när Donna, en medelålders kvinna, mamma och huvudperson, sjöng. Lite pålagt kanske.

Denna kommer tillsammans med sex and the city-filmen bli årets bakisfilm, en sån film som är perfekt att ta upp en söndagsmorgon då fötterna fortfarande är lite runda och huvudet tungt!


RSS 2.0