Sådan far sådan dotter?

Jag och Pa körde rockabillylugg under midsommar. Snyggt?

cowgirl

Senaste målningen.

Grattis till studenten

Fy en sådan nostalgisk känsla man får i magen. Exakt ett år sen idag som det var vi som stod och skrek, drack champagne och skrattade. Det var så sjukt jävla kul att ta studenten! Jag vill igen! Var upp på utspringet på Lugnet för att fira Lisen fisen nyss. Lyckligaste tjejen jag sett någonsin. Grattis älskade vän, du är bäst!



Lika som bär

Syster min har försökt väldigt länge att försöka få tillbaka sin vanliga hårfärg, blont. Hon färgade det nämligen för några år sedan mörkbrunt. När man har färgat håret brunt är det inte lätt att få tillbaka det till blont om man inte vill betala en stor summa pengar hos frisören. Ett par gånger har hon försökt slinga håret hemma, men det har inte riktigt gått som planerat. Ena gången glömde hon ha i färgingspulvret och andra gången var det någon kass färg så det inte vart så mycket skillnad. Hon la det lite på is ett tag och tänkte, kanske är detta ett tecken på att jag ska vara brunett? 

Men snart kom blonda drömmar tillbaka och enda sättet att bli blond nu var bara att låta det växa. Så det var var hon gjorde. Hon kom in en eldig fas då översta håret var orange och resten fortfarande brunt. Färgen blektes ur mer och mer och en Thailandsresa gjorde sitt. Men hon är fortfarande lite rödlätt/ljusbrun. Häromdagen skojade vi lite om hennes långa slitna och rödlätta hår och kom fram till att det är någon hon är lik. Så såg jag det direkt framför mig, Afganhunden. Bättre match mellan matte och hund skulle aldrig existera. 

 
Vad säger ni? 



Bra start på dagen

Vilken underbar morgon. När jag steg ur dörrarna på HL var det sol och knallblå himmel vilket gör att man bara får en sån där perfekt start på dagen. Satt mig i bilen och drog upp radion lite extra, såklart kommer Robbie Williams angels som är en sån där låt man bara måste sjunga med i. Jag satt och poppade lite för mig själv och tog i rejält i refrängen. När jag kommer upp mot ingarvet möter jag en bil och ser till min förvåning att damen i bilen också sjunger loss till samma låt. Fniss alltså, var lite roligt.

 



vi gjorde det igen

Igår var det HLs egen sommarfest på Grechwornergården vid gruvan. Hela HL unga som gamla var där. Började med buffé, fortsatte med en alldeles för seg gubbe med munspel och slutade med jäkla massa öl på rådhusgården. Det var skitkul såklart, men lite för många bjudningar vilket ledde till lite för full Ida. Men det var det värt. 

Nu är det dags att åka till Stockholm snart till systeryster och soffipropp ska bli sjukt kul!



Fickplunta

Igår fyllde jag år, vilket jag kanske glömde nämna som laman kommenterade. Fast jag sa inge presenter så kommer ju brudarna med både tårta och presenter. Den här var en av dem, en alldeles supertjejig fickplunta. 


Nu kan jag alltid vara redo med denna i handväskan! Tack girls. Får ju inte glömma det lilla shotglaset till också. 

Fejkbanan

Alltså vad är det med fejkbanansmak? Alltså jag menar sån där smak man tillsätter olika sorters mat/godis/bakelser för att det ska smaka banan. Det smakar verkligen apa. Igår smakade jag en ny glasskampanj på Mcdonals, marängswiss som jag nämnde i förra inlägget, vilken det var chokladbanansås i. Den såsen är en typisk fejkbanansmak. Det är samma smak som bananaskid, skumbananer och bananlack som hos tandläkarn. 

Idag blev jag bjuden på prinsesstårta av tjejerna och jag fick höra att det hade tänkt köpa en banantårta, vilken tur att ni inte köpte den kära vänner. Jag hade pinat mig igenom den om det hade varit fejkbananmarsipan på den. Uh. Men ni vet då absolut bäst, prinsess är en av mina storfavoriter! 


Apropå banan, enklaste receptet på bananglass;

1 banan

Lägg den i snön i x antal timmar tills den är fryst. (beror lite på snökvalitet och kyla utomhus). 

Big's egt recept.



3 pizzor fattigare

Jag och Nygårds hade ett vad, om han kunde få i sig två kebabpizzor så skulle jag bjuda honom annars skulle han bjuda mig. Idag när det  skulle genomföras ändrades visst reglerna mer och mer och till slut blev det en kebabpizza och en vanlig pizza som skulle ner. Dock när han beställde kebabpizzan så fick han en utan sallad, gurka och lök, alltså med endast kött (det anser jag som lite fusk då en kebabpizza med sallad är mycket större och det var en sådan jag tänkt mig).

Så som ni kanske förstår så vann han vadet och jag fick peja tre mål. Och bör tilläggas att han var knappt mätt efter pizzorna vilket resulterade i att vi åkte till Mcdonalds och köpte marängswiss... Du skrämmer mig, äter som en jäkla häst.





RSS 2.0