god jul då

Så står vi här igen. Det är julafton. Igår kändes det konstigt att det var dan före dopparedan. Vi som inte varit hemma har ju inte hunnit snappa upp alla jultecken hela december... Men idag så känns det verkligen juligt. Jag och syrran var uppe tidigt i morse för att gå på Tomtespinning, där vi cyklade till tipp tapp och bjällerklang. Nyss slog vi in presenter och nu sitter jag i min röda sametsklänning och äter julvört med julskinka. Snart ska vi åka ut till farmor och mysa som varje annan jul. Titta på kalle anka, träffa kusinerna och äta alladin!

Hoppar ni får det lika mysigt som jag tänker ha. God jul på er!

Peace, Love and understanding

Jag och Emy hade lite tråkigt igår och kom på att vi skulle ta lite roliga bilder. Så vi hämtade lampor, lakan och byggde upp en studio i pappas rum. Det vart style a lá 70 och 80 tal med tights och body, utsvängt och träskor. Det var riktigt roligt.



Ser ut som Ma som ung.



That's 70´s show?






Schäslongen

Schäslongen. Ett minne från Falu fri. Det var Nygårds som köpte soffan i ettan till vårt basgruppsrum och sedan har den hängt med i alla tre år. Tyvärr var den lite sliten i slutet och tappade tillslut ett armstöd, vilket ledde till att det blev schäslongen istället för soffan. Sista veckorna i skolan var det mycket prat om att schäslongen skulle offras och eldas upp på studentnatten, fråga mig inte varför. Men de flesta trodde väl att det bara var prat. Men så på studenten var det några som eldade. En buss poliser och en brandbil kom.

Jag fick lov att gå och titta om dessa rykten var sanna. Så efter en väldigt rolig studentkväll på väg hem till mig på efterfest så gick vi förbi och tittade på eländet. Tyvärr ser man inte så mycket på filmen, men det är ganska underhållande i alla fall. Fulla och glada.




Vidare gick jag emy jerk och marcus hem och käkade lite av den italienska buffen som var kvar sen skivan. Det var en rolig kväll.

kanelmuffins med madel

Svårt att få julstämning när man inte är hemma och det inte är snö och inget julstök. Marcus är på tenta och jag försöker få upp julstämningen här i linköping. Så just nu lyssnar jag om och om igen på en julskiva, samtidigt som jag bakar lite muffins. Ganska mysigt. Just nu väntar 4 stora kanelmuffins med mandel i ugnen. De ser otroligt goda ut, men vill aldrig riktigt bli klara. Blev bara fyra, men fyra väldigt stora.

Till kvällen ska jag och marcus ha minijulafton. Så jag har köpt lite glögg och lite pepparkakor. Men vi skippar julbordet, det blir stinas kyckling med ris och till efterätt kanelmuffins.

Undra vad jag får i julklapp? Synd att jag redan kan besvara frågan, hehe jag var med och köpte julklappen. Men den är i alla fall inslagen. 


Jag tror jag har lyckats fånga julstämningen.

Vackra snö

Jag kom hem välbehållen tillslut, även om det strulade asmycket och jag bröt ihop på flygplatsen i Kuala lumpur när dom sa att jag inte skulle få åka med. Men nu är jag hemma och att mötas av snöflingor och minusgrader är helt underbart. Jag har aldrig uppskattat snön så mycket som den här helgen. Så mysigt och så vackert.

Vill ut och åka skidor snarast, blev inget av varken igår eller idag. Så jag hoppas snön ligger kvar i jul. Tyvärr har jag hört att det ska bli plusgrader framöver...



På moppetur på Koh lanta



Hemma till lucia i alla fall

Nu ar det andrat igen, jag flyger nu hem den 10 december fran Kuala Lumpur istllet for Bangkok. Da ar jag saker pa att jag kommer hem! jag ar lattad!

Igar var jag och Sofia pa Thaiboxning. Det var killar fran Lanta gym som vi kanner lite sadar som skulle fightas sa det ar verkligen spannande. Men jag tycker det ar lite otackt ocksa maste jag saga. Det var en fight som var valdigt orattvis da en stor kraftig kanadnsare skulle fightas med en liten smal thailandare. Kanadensaren vagde minst 10 kg mer, vilket var valdigt fult gjort av den som parade ihop dem i samma viktklass. Aven fast han var mycket storre och tyngre sa var han inte sa overlagsen, men han var sa jakla otack. Det lyste hat ur ogonen precis som om han bara ville doda och inte hade han nagon teknik heller, han bara armbagade den stackars thailandaren i huvudet. Dock fick han aldrig in nagon riktigt traff eftersom han var sa dalig. Men det gjorde daremot thailandaren som knackte ogonbrygen pa honom. Ratt at honom.

For ovrigt fick vi se 3 knockouter och hora riktiga smallar. Otackt. Gillar inte boxning. Varfor slass for kul liksom? Riskera att skada sig totalt. Idioter.

Aja, ikvall ska jag slappna av for forsta gangen pa hela helgen. Antligen vet jag att jag far komma hem. Inte kan det bli installt fran Kuala lumpu ocksa liksom. Da skulle det var maximal otur!


RSS 2.0