En tur i fjällen

Jag och pappa bagav oss upp till Ljungdalen för att få förlänga vintern och åka skidor en sista gång denna säsong. Det var helt underbart väder och vilka fantastiska vyer!  Vi färdades med skidor efter en var sin hund och med pulka efter. Det bästa var helt klart turen upp till Ekorrpasset som ligger mellan en av de kända sylarna och en annan liten kulle. Väl uppe i passet gick leden stupande brant nedför och vi fick sicksacka oss ner bäst det gick. Men fy så kul det var! Och vilket utsikt, helt fantastiskt. Jack och Birk tyckte absolut desamma, fjällen är nog det bästa dom vet.

Nu är vi hemma igen solbrända och fina, och jag flagnar till och med på näsan. 








solenergi

Våren är här och det är tid för långa vårpromenader i solskenet. Jag tar en var och varannan dag. Nyss var jag ute med Birk och fotograferade, igår gick jag och Emilia runt kålgårn och här nere är Birk och Marcus när vi promenerade i påsk. Är det något som ger energi så är det vår och sol!


Nyaste nytt

AK har skaffat det nyaste inom kamoflaugemodet. Mina damer och herrar, SkogsPonchon! I denna lurar du vem som helst att du är en mosse. Inte ens Birk upptäckte honom under denna, då är det bombsäkert.

 

Fullspäckad helg

En fullsäckad helg som gått asfort. Hade tänkt åka till sthlm men det blev iget av och det kanske var tur för det känns som jag behöver lite vila. Igår var det full fart med en sväng på stan, en tur till mormor, att vara barnvakt med Benita, en träff med Hellstrand, lite huvudvärk, filmmys med Ma och ett glas vitt vin. Idag har vi mest donat här hemma och byggt lite på min garderob och tittat på resor. Men det ska då hinnas med träning, hårfärgning på Ma och promenad med Emilis också. Tiden springer förbi!

Imorgon är det förmiddag som gäller igen. Men kort vecka, sen blir det fjällen!


Grattis ma

Idag är jag och marcus uppe med tuppen fast vi gick och la oss för 4 timmar sen. Det är nämnligen Ma's födelsedag och vi har gjort i ordning liten mysfrukost med fruktsallad och chokladkaka!


Sega chokladkakor

Här hemma i håbers bakas det just nu. Jag och marcus blev så sugna på sega chokladkakor så vi drog till Maxi och handlade ingredienser och satte igång. Kakorna är i ugnen nu så vi väntar spännt på resultatet. Har nämnligen aldrig provat dess kakor innan.


Godnatt

Jaa, hemma efter andra natten denna vecka. Efter en natt av knappt nått att göra ska jag gå och sova. Konstigt det där stället, ibland så är det så mycket så man knappt tror det ska ta slut och nästa stund så är det ingenting. Och ändå så ringer dom in folk från Manpower nätter som denna, What? Aja, jag ska bara tacka för att jag hade trevligt sällskap av en manpowerkille, utan honom att snacka med hade kvällen gått dubbelt så långsamt. Tack du motorcykelkillen.

Godnatt.


Dubbel fika och batikfärgning

Fika och batikfärgning har jag sysselsatt mig med idag. Först fikade jag Marcus och Ank på nya kaféet och sen gick jag direkt till nästa fika för att träffa Nygårds. Vi satt på kopparhatten ute i strålande solen, underbart!

Efter en dubblefika så gick vi en sväng och jag köpte batikfärg och t-shirts. Sen satt vi oss, jag Marcus och Ma, för att knyta och färga. Jag hade stora förväntningar, lite för stora för det blev inte direkt som jag tänkt mig. Bilder kommer senare, tröjorna är på eftertävtt i tvättmaskinen!

Ikväll hoppar jag på nattskiftet. Hoppas jag håller mig vaken fram till 06.00.


jobb och slit

Puh, första arbetsveckan på HL-display är avklarad och jag är totalt utpumpad. Nu är det bara att bara att försöka återhämta sig och hoppa på nattskiftet på söndag.

I helgen blir det vila, mysa med marcus som kommer hem och gå på Veronica Maggio på kåren. Vad ska du göra?


 

RSS 2.0